Loma-asunto ulkomailla – Turkki

Loma-asunto ulkomailla – Turkki

Halusin sijoittaa loma-asuntoon ulkomailla ja Turkki tuli mieleeni ykkösvaihtoehtona. Yksi tuttavani oli saanut apua Sannalta asunnon ostamisen kanssa ja niinpä minäkin varasin tapaamisen hänen kanssa seuraavan lomamatkani yhteyteen elokuussa 2015.

Olin jo valinnut kohteeksi seesteisen Avsallarin ja Sannan kanssa lähdimme sinne katsomaan asuntoja. Kävimme katsomassa yhtä asuntoa Emerald Parkista ja toista silloin vielä rakenteilla olevasta Emerald Towersista, mutta päädyin lopulta Emerald Dreamsiin, jota ei silloin vielä edes oltu aloitettu rakentamaan. Katsoimme yhdessä pohjapiirrustuksia ja arkkitehdin luomia kuvia ja mietimme ilmansuuntia parvekkeen kannalta ja lopulta valitsin asunnon kahdeksannesta kerroksesta merinäköalalla.

Vuoden 2017 maaliskuussa Emerald Dreams valmistui ja sekä kompleksi että itse asunto ovat täyttäneet kaikki odotukseni ja enemmänkin.

Loma-asunto ulkomailla – Turkki

“Nyt sain tulla upouuteen ihanaan asuntoon, joka oli kalustettu valmiiksi ohjeitteni mukaan ja pystyin aloittamaan lomailun saman tien.”

Sannalta olen saanut kaiken avun jota olen tarvinnut ja hän on hoitanut kaikki käytännön asiat, ja niitähän on ollut paljon! Hän on auttanut huonekalujen, verhojen ja tekstiilien ostossa paikallisissa huonekaluliikkeissä, ottanut vastaan paikan päällä Turkin Ikealta tilaamiani tavaroita, avannut vesi- ja sähköliittymät sekä hommannut pankkitilin paikallisessa pankissa sekä kotivakuutuksen.

Ilman Sannaa olisi minun ensimmäinen loma uudessa Välimeren asunnossa mennyt juurikin mööpeliliikkeitä koluten ja ilmapatjalla tyhjässä asunnossa nukkuen. Nyt sain tulla upouuteen ihanaan asuntoon, joka oli kalustettu valmiiksi ohjeitteni mukaan ja pystyin aloittamaan lomailun saman tien.

Nyt reilun vuoden jälkeenkin ollaan Sannan kanssa yhteydessä silloin tällöin ja hän on auttanut mm. kotivakuutuksen uusimisen kanssa ja on muutenkin aina tukena ja apuna tarvittaessa. Sanna on rautainen ammattilainen, jolla on suuri kokemus Alanyan alueen asuntomarkkinoista ja hän tekee kaiken ”by the book”; papereiden ja kuittien pitää olla järjestyksessä ja hän ajattelee aina asiakkaan parasta. Suosittelen siis todellakin tätä välittäjää, olo on ollut todella turvallinen koko meidän yhteistyön ajan.

– Henna

Vertaa kiinteistöjä

Vertaa