Vieraskynä – Alanyan hintataso

ALANYAN HINTATASO

Miten täällä voikaan olla näin edullista?

Olemme vaimoni kanssa käyneet usean kerran Turkissa golfreissuilla Belekissä mutta tällä kertaa suuntasimmekin lomalle ilman mailoja tyttäreni ja hänen puolisonsa asunnolle Alanyan Mahmutlariin. Golfmatkoilla olemme tottuneet majoittumaan hotelleihin, jotka ovat täys- tai puolihoidolla ja useimmiten olemme paikan päällä käyttäneet vain euroja, joten nyt ”törmäsimme” ensimmäistä kertaa paikalliseen hintatasoon kaupassa ruokaostoksia tehdessämme. Suureksi yllätykseksemme totesimme hintatason olevan todella alhainen, ensimmäiset ostokset (maitoa, leipää, kananmunia, juustoa jne.) olisivat hyvin voineet olla saman verran Suomessa euroina kuin mitä ne olivat nyt liiroissa. Esimerkiksi maidon hinta oli noin kolmasosan Suomen hinnasta. Tietenkään kaikki ei ole edullisempaa mutta useasti hämmästelimme, että voiko täällä todellakin olla näin edullista??

Myös ravintoloissa syöminen oli reilusti edullisempaa kuin Suomessa, esimerkiksi kun kävimme juhlistamassa äitienpäivää ”hieman hienommassa paikassa” kolmen hengen voimin oli laskun loppusumma noin 60 euroa tämän pitäen sisällään ruoat, viinin ja muut juomat.

Lomamme kruunasi se, että Mahmutlar on paikkana todella mukava ja rauhallinen sekä säät suosivat meitä. Voimme siis suositella kohdetta lämpimästi!

Nim. Ensimmäistä kertaa all inclusiven ulkopuolella

Vertaa kiinteistöjä

Vertaa