Suomalainen toimittaja Alanyassa

Yeni Alanya 23.8.16

Vapaa käännös Yeni Alanya-lehden (23.8.2016) artikkelista / Saara Eber

Suomalainen toimittaja Päivi Arvonen saapui Alanyaan täällä asuvan suomalaisen Sanna Alatalon kutsumana. Maassaan tunnettu ja arvostettu toimittaja Arvonen tulee kirjoittamaan Alanyasta artikkeleissaan.

Alanyaan pysyvästi asettunut Sanna Alatalo kutsui suomalaisen toimittajan Päivi Arvosen vierailulle Alanyaan. Suomen sosiaalisessa, visuaalisessa ja painetussa mediassa tunnettu toimittaja ja valokuvaaja Arvonen on tunnettu erityisesti matkailukohteista kirjoittamistaan artikkeleista. Arvonen valitsi Alanyan kohteekseen Sanna Alatalon suosituksesta. Alanyan Matkailunedistämistoimikunnan (ALTAV) hallituksen jäsen ja Exotic turizm –nimisen yrityksen omistaja Cengiz Topçu avusti tutustumisohjelman järjestämisessä. Cengiz Topçu kertoo, että toimittaja Arvonen tulee edistämään Alanyan tunnettuutta artikkeleillaan, uutisillaan ja muilla kirjoituksillaan. Topçun mukaan, “vaikka Päivi Arvonen on käynyt muutaman kerran Istanbulissa, vieraili hän nyt ensimmäistä kertaa Alanyassa. Annoimme hänelle laajasti tietoa Alanyan alueesta ja tämän hetken tilanteesta täällä. Vierailimme hänen kansssaan Alanyan historiallisten ja matkailullisten kohteiden lisäksi myös Alanyan kulttuurin erityispiirteitä esittelevissä kohteissa.”

“HALUAMME, ETTÄ ALANYA ESITELLÄÄN OIKEIN”

Topçu kertoi toimittajalle toimista, joita on tehty Alanyan tunnettuuden edistämiseksi. Lisäksi Topçun mukaan “kerroimme loppuvuoden 2016, sekä vuoden 2017 positiivisista odotuksistamme. Korostimme toimia, joita meidän itsemme tulisi tehdä maamme ja Alanyan imagon parantamiseksi, mutta myös ponnisteluita, joita Euroopassa olisi tehtävä tilanteemme ymmärtämiseksi. Alleviivasimme, kuinka tärkeää on hankkia tietoa suoraan lähteestä, Turkista ja Alanyasta. Keskusteluissamme nousivat esiin monet pääotsikot, pidätettyjen suuret määrät ja varsinkin pidätettyjen lehdistön edustajien suuret määrät; asiat, joita ulkomaalaisessa lehdistössä on ehkä vaikea ymmärtää. Olemme pyrkineet minimoimaan tämänkaltaisten asioiden negatiivisia vaikutuksia toimillamme ja teemme tuota työtä kaiken aikaa”.

Linkki lehden artikkeliin:

http://www.yenialanya.com/guncel/kosesinde-alanya-yi-yazacak-h191512.html

Vertaa kiinteistöjä

Vertaa