Miksi loma-asunto Turkista?

Unelmiesi loma-asunto Välimeren rannassa; Onko se mahdollista?
Tähän kysymykseen on vain yksi vastaus: Kyllä, helposti!

Loma-asunto on rahallisen sijoituksen lisäksi ennen kaikkea sijoitus itseesi, ja se tuottaa mielihyvää vuosiksi eteenpäin.
Turkki tarjoaa ennen kokemattomia elämyksiä, kiehtovaa erilaista kulttuuria, pitkän ja värikkään historian ja meille suomalaisille jopa oudolta tuntuvaa aitoa vieraanvaraisuutta ja ystävällisyyttä.

MIKSI ASUNTO ALANYASTA?

Turkin Alanya on ollut suomalaisten suosikkilomakohde jo vuosien ajan ja monelle paikasta on muodostunut toinen koti. Lentomatka on lyhyt (suora lento 3,5 tuntia)  ja lentoja Suomen ja Turkin välillä on päivittäin. Turkkiin on helppo tulla!

Hintataso ja hinta-laatusuhde: Modernit ja tilavat asunnot ovat huomattavasti edullisempia verrattuna muihin Välimeren maihin. Vaikka rakentamisen laatutaso Turkissa on huippuluokkaa, siitä huolimatta useissa kohteissa uusienkin asuntojen neliöhinta on alle tuhat euroa. Suuret parvekkeet lisäävät asumismukavuutta.

Myös asumiskulut ovat edulliset. Kuukausittaiset vastikemaksut ovat reippaasti edullisemmat kuin Suomessa. Yhtiössä olevien uima- ja porealtaiden, kuntosalin ja saunojen käyttö sisältyy vastikkeeseen. Asuntosi sähköstä ja vedestä laskutetaan huoneistokohtaisten mittareiden perusteella, vain käytön mukaan. Suomalaisen käytännön mukaista sähkön perusmaksua ja siirtomaksua ei ole.

Rakentamisen viranomaisvalvonta on Turkissa nykyisin hyvin tiukkaa. Perustusten lujuuteen ja rakenteiden kestävyyteen kiinnitetään erityistä huomiota. Myös rakennusten lämpö-, vesi- ja äänieristykseen liittyvät seikat huomioidaan rakentamisessa asianmukaisesti.

Alanyan ilmasto on ihanteellinen: aurinkoisista ja lämpimistä päivistä saa nauttia talvikuukausinakin, jopa yli 300 päivää vuodessa! Ilmastosta johtuen tuoreita auringon kypsyttämiä hedelmiä, kasviksia ja vihanneksia on tarjolla ympäri vuoden.

Alanya on yhä tunnetumpi ja halutumpi lomakohde, minkä vuoksi loma-asunnon vuokraus ja jälleenmyynti on helppoa.
Turkissa panostetaan matkailuun entistä enemmän. Turkin EU-jäsenyys on ajankohtainen puheenaihe, jonka vuoksi monet asiat ovat muuttumassa. Matkailualueita kehitetään jatkuvasti ja pyritään tarjoamaan enemmän palveluita myös ulkomaalaisille.

Alanyan lähellä olevan Gazipasan uuden lentokentän toiminnan kasvaminen ja lähiympäristön 5 golfkenttähanketta nostavat alueen asuntojen arvoa entisestään. Nyt on oikea aika sijoittaa Turkkiin!

Vertaa kiinteistöjä

Vertaa