Tuija Helsingistä

Talvella 2012-2013, Suomen talven ollessa kovimmillaan, alkoi mieleni tehdä loma-asuntoa auringosta. Kävin messuilla tutustumassa vaihtoehtoihin sekä surffailin netissä paljon. Ykkösvaihtoehdoksi nousi nopeasti Turkki ja Alanya. Siellä sekä asuntojen hinnat, että eläminen ovat kohtuullisen hintaista ja aurinkopäiviä on paljon. Myös lyhyet ja edulliset lennot vaikuttivat kohteen valintaan.

Seuraava etappi sitten olikin sopivan asunnon löytäminen. Internetin kautta löytyi useita vaihtoehtoja, jonka jälkeen piti varata matka kohteeseen, sekä sopia näyttöjä. Messujen kautta olin myös saanut yhden miellyttävän yhteydenoton paikalliselta suomalaiselta välittäjältä, Kleopatra Homesin Sannalta.

Kohteessa käydessä näinkin lukuisia asuntoja ja kaikenlaisia välittäjiä. Kaiken tämän jälkeen ehdoton ykkönen oli Kleopatra Homes. Heidän valikoimistaan löytyi saman tien asunto, joka oli minulle täydellinen, myös sijainnin että hinnan puolesta. Sannan ystävällisyys ja luotettavuus antoi minulle rohkeutta tehdä ostopäätös saman tien. Paperit hoituivat nopeasti kuntoon, jopa suomen kielellä.

Seuraava matka olikin hauska sisustusmatka, jossa Sanna oli taas suurena apuna. Hänen kauttaan löytyivät hyvät yhteistyökumppanit ja tulkkausapua tietysti. Tästä johtuen saimme asunnon kalustettua ennen lomakautta. Myös kaikki muutkin paperi- ja viranomaisasiat hoituivat kuin itsestään.

Asunnon hankkiminen ulkomailta oli hyvä päätös ja iso kiitos kuuluu Sannalle siitä, että kaikki sujui niin vaivattomasti. Nyt vaan voimme nauttia koko porukalla lomista ihanan aurinkoisessa kohteessa meren rannalla ja tarvittaessa saamme apua ajankohtaisissa asioissa. Joten voin lämpimästi suositella Kleopatra Homesia yhteistyökumppaniksi sopivan kohteen löytämisessä ja loma-asunnon hankkimisessa.