Nimim.” Vantaalaiset Alanyassa”'

Pitkäaikainen haaveemme on ollut hankkia koti Turkista. Kysyt varmaan miksi juuri sieltä. Olimme käyneet jo useamman kerran Turkin Alanyassa ja ihastuneet paikan siisteyteen, ihmisten ystävällisyyteen ja tietysti upeaan ilmastoon.

Seuraavaksi kysyt varmaan miksi asunnonvälittäjänä juuri Kleopatra Homes.

Tutustuimme Kleopatra Homesiin jo Suomessa järjestetyssä tilaisuudessa, jossa saimme paljon tärkeää tietoa asioista jotka askarruttivat mieltä, esim. jos sairastun kuinka menetellä, kuinka pitkään maassa voi kerralla oleskella, millainen sää siellä on eri vuoden aikana jne..

Tärkeä tieto meille oli myös se, että yrityksen suomalaiset omistajat ovat toimineet Turkissa jo lähemmäs viisitoista (15) vuotta, yrityksellä oli suomalainen välittäjä. Kaikki viralliset paperit tehdään suomen kielellä ja saatavilla on myös varatuomaripalvelut tarvittaessa, mielestämme nämä lisäsivät luottamustamme kyseiseen toimistoon.

Seuraava askel oli käydä tutustumassa asunnonvälittäjään taas Suomessa ja sen teimme Matka Messuilla Helsingissä, jossa kerran vielä oli mahdollisuus kysellä asioita. Siellä myös sovittiin ja kalenteroitiin tapaaminen Alanyaan.

Huhtikuussa 2011 sitten kiersimme useita kohteita ja löytyihän sieltä meille asunto, vielä rakennusvaiheessa oleva. Kaupat tehtiin ja tässä vaiheessa välittäjämme Sanna Alatalon työskentely korostui entisestään. Hänen avustuksella käytiin kaikki paperit ja tarvittavat asiat moneen kertaan rauhallisesti läpi ja vielä kotonakin kirjoiteltiin hänelle sähköpostia, joihin saimme aina kattavan vastauksen. Samoin hän piti meitä ajan tasalla rakennusvaiheessa, ilmoitteli papereista ja valtakirjoista, mitä milläkin hetkellä tarvittiin.

Syyskuussa oli sitten matka upouuteen kotiimme. Paikan päällä hieno palvelu jatkui edelleenkin, saimme Sanna Alatalolta apua kodin sisustamiseen, hän kierrätti meidät kaupoissa, kertoi hintoja ja auttoi muutenkin tavaroiden hankinnassa, suuremmille ostoksille saimme kuljetuspalvelut myös Kleopatra Homesin kautta. Vakuutusten hankkiminen ja pankissa asiointi sujuivat turvallisesti, kun mukana oli tuttu ihminen joka myös puhui sujuvasti turkin kieltä.

Suosittelemme kodin hankintaanne Kleopatra Homesia lämpimästi!