Finnair lisää lentoja Alanyaan

Finnair lisää lentoja Alanyaan

Hyviä uutisia Alanyan asunnonomistajille ja asunnon ostoa Alanyasta suunnitteleville! Finnair lisää lentoja talvikaudelle 2018-2019 Turkin Alanyaan.

Turkin etelärannikko on nyt ensimmäistä kertaa Finnairin reittilentojen valikoimassa ympäri vuoden. Finnair lisää lentoja suomalaisten suosittuun lomakohteeseen Turkin Alanyaan (Gazipasan kenttä), ja lentää 28.10.2018 – 30.3.2019 Alanyaan kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin, aiemman yhden viikkovuoron sijaan.

”Haluamme tarjota suomalaisille asiakkaillemme parhaat yhteydet maailmalle, ja nämä lisäykset ovat suora vastaus asiakkaiden toiveisiin”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Juha Järvinen.

11.9.2018 julkaistun Finnairin lehdistötiedotteen pääset lukemaan tästä linkistä.

 

Minkälainen sää on Alanyassa talvella?

Alanyan talvi on leuto ja miellyttävä. Kylmin aika Alanyassa on yleensä joulukuun puolivälistä helmikuun puoliväliin eli vain 2 kk. Aurinkoisena päivänä lämpötila on jopa +20 astetta ja rannalla on auringonpalvojia. Merivesi on talvella n. +18 astetta, suomalaiselle siis aivan uintikelpoista! Sateisena päivänä lämpötila on +10 asteen molemmin puolin.

Aurinko laskee Alanyassa keskitalvella aikaisin, klo:17 on jo pimeää. Jos lähdet iltapäivällä ulkoilemaan, kannattaa ottaa pitkähihaista mukaan, sillä ilma viilenee auringon laskettua.

Yölämpötila Alanyassa talvella on plussan puolella, mutta kylmimpänä aikana se voi toisinaan laskea lähelle nollaa. Ilmalämpöpumput (ja lattialämmitys) lämmittää tehokkaasti asuntoja Alanyassa. Jos ei ole lattialämmitystä, villasukat tai sisätossut pitää jalat lämpimänä kivilattialla.

Alanyassa on aurinkoisia päiviä yli 300 päivää vuodessa! Valoa riittää siis talvisinkin eikä D-vitamiinivarastot pääse ehtymään. Ilmasto on Välimeren alueelle tyypillinen; leudot talvet ja kuumat kesät. Alanyan ilmasto on nivelkivuista ja -säryistä kärsiville ja esim. psoriaatikoille ihanteellinen ilmankosteuden ansiosta. Moni on kertonut että nivelsäryt ei vaivaa Alanyassa ja lääkkeitä ei tarvita. Alanya on erinomainen kohde myös talvella! Rannikolla ei sada lunta, mutta kauniita vuoriston lumihuippuja saamme ihailla Alanyan taustalla. Ulkoilla ja lenkkeillä voi huoletta kun ei tarvitse liukastella jään tai loskan peittämillä kaduilla. Laskettemaan pääsee myös, siitä voit lukea lisää täältä. Vaellusretkiä järjestetään viikottain ympäri vuoden Taurusvuoristoon ja lähikyliin. Itse suosin näitä upeita Alanyan vaellusretkiä talviaikaan, kun ei ole liian kuuma.

Tervetuloa Alanyaan!

 

Vertaa kiinteistöjä

Vertaa