Esittely & palvelut

Kleopatra Homes – Suomalaista asunnonvälitystä Turkissa

Kleopatra Homes auttaa Sinua toteuttamaan unelmasi vaivattomasta ja turvallisesta loma-asunnon ostamisesta Välimeren rannalla Turkin Alanyassa.

Yritys on suomalainen ja se on perustettu Turkkiin vuonna 2008. Siitä saakka olemme tarjonneet asiakkaillemme ensiluokkaista kiinteistönvälityspalvelua ja myynnin jälkeistä asiakaspalvelua Alanyassa. Palvelumme taustalla on 18 vuoden kokemus ja laaja tietämys Turkista ja toimintatavoista Alanyassa.

Välityksessämme on monipuolinen valikoima laadukkaita loma-asuntoja. Pääsääntöisesti välitämme uusia asuntoja, jotta pystymme takaamaan asuntojen korkean tason.

Suomalainen henkilökuntamme puhuu turkin kieltä. Olemme apunasi kaikissa loma-asunnon ostamiseen liittyvissä asioissa – ennen kaupan tekoa ja myös kaupan teon jälkeen. Avustamme ja opastamme Sinua asioiden hoitamisessa uudessa ympäristössä; kun sisustat asuntoasi, avaat puhelinliittymän, tarvitset oleskeluluvan tms.

 

Sanna Alatalo – Laillistettu kiinteistönvälittäjäsi Turkissa

Sanna Uusitalo Kleopatra Homes, Kotisi Turkista, Alanyasta

 

Olen Sanna, Kleopatra Homes kiinteistönvälitysyrityksen omistaja. Olen asunut Turkin Alanyassa vuodesta 2009 lähtien ja puhun turkin kieltä. Olen ainoa Alanyassa toimivista suomalaisista välittäjistä joka on suorittanut turkkilaisen kiinteistönvälittäjän tutkinnon. Yrittäjäksi ryhdyin vuonna 2014 ostaessani minulle jo työntekijänä rakkaaksi tulleen yrityksen.

2016-07-06 15_49_26-Emlak-kursu-diploma.pdfOlen tehnyt myynti- ja asiakaspalvelutyötä 17-vuotiaasta lähtien. Matkan varrella olen myynyt rahapelejä, vaatteita, asusteita ja ammattikosmetiikkaa. Muuttaessani Turkkiin irtisanouduin myyntipäällikön tehtävästä kosmetiikan maahantuontiyrityksessä.

Työtäni teen intohimoisesti ja asiakaslähtöisesti. Asiakastyytyväisyys on aina ollut minulle tärkeä asia. Olen erittäin onnellinen saadessani tehdä työtä täällä upeassa Alanyan ympäristössä; palmujen katveessa, auringon paistaessa ja ihmisten hymyillessä. Parasta työssäni on että saan olla apuna toteuttamassa ihmisten unelmia omasta loma-asunnosta turkoosin Välimeren rannalla. 

+90 532 747 1597 | sanna.alatalo@kleopatrahomes.com

Kleopatra Homesin palvelut


Virallisten asioiden hoito

 • Välittäjänäsi hoidamme puolestasi kaikki kaupantekoon liittyvät viralliset paperiasiat turvallisesti ja varmasti
 • Olemme apunasi pankkitilin avaamisessa turkkilaiseen pankkiin, -> sähkö- ja vesilaskujen suoraveloitus
 • Asuntosi vakuutusasiat

Myynnin jälkeinen apu

 • Huonekalut, verhot, valaisimet, matot – autamme Sinua asuntosi sisustamisessa luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa
 • Halutessasi sisustamme asuntosi puolestasi omien toiveidesi mukaan
 • Oleskeluluvan hankkiminen
 • Auton/skootterin/polkupyörän vuokraaminen/ostaminen
 • Lentokenttäkuljetukset

Tulkkaus- ja kielenkäännöspalvelut

 • Olemme kielellisenä apunasi erilaisissa asioimistilanteissa: notaarit, asianajajat, viranomaiset, kokoukset jne. (perintö-, oleskelulupa-, valtakirja-, asukasyhdistys- ym. asiat)
 • Teemme viralliset, notaarin vahvistamat käännökset (passit, virkatodistukset, eläkepäätökset, testamentit, perunkirjat jne.) sekä epäviralliset kirjalliset käännökset

Siivouspalvelut

 • Hoidamme tilauksestasi asuntosi siivouksia: tulo- ja lähtösiivous, suursiivous, ikkunoiden pesu, mattojen pesettäminen

Vuokrauspalvelut

 • Voit jättää asuntosi vuokrattavaksi viikko- ja/tai kuukausivuokralle

 

Kokemuksia asunnon ostamisesta ja asumisesta TurkissaRiitta ja Jyrki Jokinen
Koska viihdyimme hyvin Avsallarissa, aloimme talvella 2017 tutkailla mahdollisuutta vaihtaa asuntoa isompaan ja tietenkin Sannan avustuksella. Jälleen kaikki järjestyi muuttoa myöten hienosti ja kun saavuimme huhtikuussa 2017, oli uusi kotimme valmiina odottamassa.
Lue lisää
Hannu ja Leena Liukkonen
Myös kaikissa muissakin asioissa Sanna on auttanut aina kun on ollut jotain epätietoisuutta/varmuutta.
Lue lisää
Arto ja Pia Sormunen
Jos tarvitsette luotettavaa asiantuntijaa asuntokauppoihin, voimme vilpittömästi suositella Sannaa ja Kleopatra Homesia.
Lue lisää
Nimim. HKL
Jos olet ostamassa asuntoa Alanyasta älä osta kadun mieheltä, ne huijaa sinua. Osta asunto Kleopatra Homesin Sanna Alatalon kautta. Sanna on tosi jämäkkä, ystävällinen ja luotettava välittäjä.
Lue lisää
Pari Turusta
Voimme hyvillä mielin suositella Kleopatra Homesia ja Sannaa kaikille.
Lue lisää
Markku
Sanna ei antanut periksi vaan hänen toimestaan löytyi juuri meille sopiva asunto lähes Alanyan keskustasta. KIITOS SANNA!
Lue lisää
Pekka ja Ulla
Sanna kuljetti ja oli apuna niin huonekalujen, verhojen ja muiden hankintojen kanssa. Aamusta iltaan se meitä kuljetti aina yhtä ”freesinä ja guulina”.
Lue lisää
Tuija Helsingistä
Kohteessa käydessä näin lukuisia asuntoja ja kaikenlaisia välittäjiä. Kaiken tämän jälkeen ehdoton ykkönen oli Kleopatra Homes.
Lue lisää
Tuula ja Tapio
Oman kokemuksemme perusteella olemme kehottaneet tuttaviamme kääntymään Kleopatra Homesin ja Sanna Alatalon puoleen mikäli asunnon osto Turkista kiinnostaa.
Lue lisää
Pariskunta Ruotsista
Moni asia askarrutti mieltä asunnon hankinnassa vieraasta maasta, mutta Kleopatra Homes kertoi perinpohjaisesti toimintatavoista ja asioiden etenemisestä. Tunsimme olomme turvalliseksi ja meillä syntyi hyvä luottamussuhde välittäjään.
Lue lisää
Nimim.” Vantaalaiset Alanyassa”'
Hänen avustuksella käytiin kaikki paperit ja tarvittavat asiat moneen kertaan rauhallisesti läpi. Suosittelemme kodin hankintaanne Kleopatra Homesia lämpimästi!
Lue lisää