Esittely & palvelut

Kokemuksia asunnon ostamisesta ja asumisesta Turkissa

Wallu Valpio

Jos ja kun mitään apua täällä Alanyassa tarvitsee, en voi suositella kuin alan superammattilaista Sanna Alataloa. Rauhallista ja asiantuntevaa palvelua.

LUE LISÄÄ

Tyytyväinen pariskunta Vihdistä

Myös muut asiat Sanna hoiti; pankkitilit, vakuutukset ja virastokäynnit. Todellakin helpompaa kuin Suomessa; siis meille!

LUE LISÄÄ

Raija ja Jarmo Tuikkala

Monenlaista välittäjää on tavattu ja esittelyissä käyty, mutta vasta nyt Sannan kanssa yhteistyö on sujunut niin luottamuksellisella tavalla, että unelmasta tuli vihdoin totta!

LUE LISÄÄ

Riitta ja Jyrki Jokinen

Koska viihdyimme hyvin Avsallarissa, aloimme talvella 2017 tutkailla mahdollisuutta vaihtaa asuntoa isompaan ja tietenkin Sannan avustuksella. Jälleen kaikki järjestyi muuttoa myöten hienosti ja kun saavuimme huhtikuussa 2017, oli uusi kotimme valmiina odottamassa.

LUE LISÄÄ

Hannu ja Leena Liukkonen

Myös kaikissa muissakin asioissa Sanna on auttanut aina kun on ollut jotain epätietoisuutta/varmuutta.

LUE LISÄÄ

Arto ja Pia Sormunen

Jos tarvitsette luotettavaa asiantuntijaa asuntokauppoihin, voimme vilpittömästi suositella Sannaa ja Kleopatra Homesia.

LUE LISÄÄ

Nimim. HKL

Jos olet ostamassa asuntoa Alanyasta älä osta kadun mieheltä, ne huijaa sinua. Osta asunto Kleopatra Homesin Sanna Alatalon kautta. Sanna on tosi jämäkkä, ystävällinen ja luotettava välittäjä.

LUE LISÄÄ

Pari Turusta

Voimme hyvillä mielin suositella Kleopatra Homesia ja Sannaa kaikille.

LUE LISÄÄ

Markku

Sanna ei antanut periksi vaan hänen toimestaan löytyi juuri meille sopiva asunto lähes Alanyan keskustasta. KIITOS SANNA!

LUE LISÄÄ

Pekka ja Ulla

Sanna kuljetti ja oli apuna niin huonekalujen, verhojen ja muiden hankintojen kanssa. Aamusta iltaan se meitä kuljetti aina yhtä ”freesinä ja guulina”.

LUE LISÄÄ

Tuija Helsingistä

Kohteessa käydessä näin lukuisia asuntoja ja kaikenlaisia välittäjiä. Kaiken tämän jälkeen ehdoton ykkönen oli Kleopatra Homes.

LUE LISÄÄ

Tuula ja Tapio

Oman kokemuksemme perusteella olemme kehottaneet tuttaviamme kääntymään Kleopatra Homesin ja Sanna Alatalon puoleen mikäli asunnon osto Turkista kiinnostaa.

LUE LISÄÄ

Pariskunta Ruotsista

Moni asia askarrutti mieltä asunnon hankinnassa vieraasta maasta, mutta Kleopatra Homes kertoi perinpohjaisesti toimintatavoista ja asioiden etenemisestä. Tunsimme olomme turvalliseksi ja meillä syntyi hyvä luottamussuhde välittäjään.

LUE LISÄÄ

Nimim.” Vantaalaiset Alanyassa”'

Hänen avustuksella käytiin kaikki paperit ja tarvittavat asiat moneen kertaan rauhallisesti läpi. Suosittelemme kodin hankintaanne Kleopatra Homesia lämpimästi!

LUE LISÄÄ